Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C simpla 180 mg 20 cp Helcor

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila, cu rol important in cresterea rezistentei organismului. Este un puternic antioxidant, protejand organismul prin anihilarea radicalilor liberi, fiind recomandata in stari de stres, astenie, efort fizic si intelectual exagerat. Organismul uman nu poate produce singur vitamina c, de aceea este necesar ca aceasta sa fie furnizata fie printr-o alimentatie adecvata, fie din suplimente alimentare. Vitamina C contribuie de asemenea la: pastrarea sanatatii dintilor si oaselor, pastrarea sanatatii gingiilor, ligamentelor, vaselor de sange si la absorbtia Fierului din alimente. Indicatii: Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar: pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului; in procesele de cicatrizare, prin stimularea formarii colagenului; in situatii de stres, efort fizic prelungit, stari de oboseala excesiva caracterizate printr-o imunitate scazuta. Ingrediente: un comprimat contine 180mg vitamina c (acid ascorbic), sorbitol, manitol, talc, stearat de magneziu, indulcitor natural Stevia rebaudiana. Doza zilnica recomandata: adulti si copii cu varsta de peste 4 ani: 1-3 comprimate pe zi sublingual sau conform indicatiilor medicului.

Acest produs Vitamina C simpla 180 mg 20 cp Helcor din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca pentru noapte cu galbenele si peptide, 110g, Mary and May
Fursec proteic cu aroma Duble Chocolate Slim, 60g, Born Winner
Calmocard C35, 63 capsule, Fares
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU293 700Y
Ser facial cu efect de lifting instant Trandafir Power Of Plants, 30ml, Lirene
Maximag EXPRESS, 20 plicuri
L'Erbolario Delicalma Crema de fata 24 ore, 50ml
Maxiven, 20 capsule, Fidia Farmaceutici
Omega 3 pentru copii, 60 capsule masticabile, Lysi
chevron-right-circle