Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vitamina C 1000mg 30cp...

Vitamina C 1000mg 30cp Fiterman

Indicatii Vitamina C 1000 mg este recomandata pentru functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ. Avantaje - Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos. - Stabilitate crescuta a ingredientelor. - Usor de inghitit. Compozitie Ingrediente: indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, lactoza monohidrat, acid citric, citrat de sodiu, indulcitori (manitol, zaharina sodica, aspartam), talc, stearat de magneziu. Deficitul de vitamina C a fost asociat cu o crestere a frecventei si duratei racelilor. Carenta acestei vitamine favorizeaza dezvoltarea infectiilor de orice tip, iar sistemul imunitar slabit poate agrava orice infectie. Pericolul este mai mare la persoanele mai in varsta, in cazul carora aceasta slabire este mai accentuata. Cunoscuta si ca acid ascorbic, vitamina C are mai multe roluri in organism, insa cel mai important este in intarirea sistemului imunitar. Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive. Vitamina C ajuta asadar la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ. Doze si mod de administrare 1 comprimat pe zi Forma de prezentare Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate filmate.

Acest produs Vitamina C 1000mg 30cp Fiterman din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN PUTTER FASA ELASTICA 8CM X 5M X 1BUC
Ser pentru fata Advanced Hidration Hydra B, 30ml, Skintegra
Spray invizibil fara parfum pentru protectie solara SPF 50+ Bariesun, 200ml, Uriage
Mascara Pure Volume 010 - Black, 10ml, Catrice
Spray nazal cu apa de mare pentru copii, 150ml, Humer
CRESCINA HFSC TRANSDERMIC  TRATAMENT COMPLET 1300 WOMAN X 10+10 FIOLE
Burtiera, S (Marimea2), 70-85cm, Octacare
Ulei esential integral de scortisoara Cinnamomum Cassia, 10ml, Cosmopharm
Ser hidratant cu aloe vera si acid hyaluronic, 30ml, Evoluderm
chevron-right-circle