Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Propolis C ImunoComplex Echinacea...

Propolis C ImunoComplex Echinacea Forte 20 cp de supt

Indicatii Propolis C ImunoComplex Echinacea Forte este recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar si ca adjuvant in cazul imbolnavirilor (ex: afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta. Avantaje Are efect imunostimulator potentat. Nu contine zahar. Comprimatele au gust bun, fiind usor de acceptate chiar si de catre copii. Compozitie Ingrediente: indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, extract din fructe de soc, extract de Echinacea, gluconate de zinc, antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu), aroma de ananas, indulcitori (extract de Stevia rebaudiana, aspartam), colecalciferol. Valoare energetica: 1 kcal/ comprimat. Ingrediente active/ comprimat – Vitamina C – 90 mg (250% DZR/VNR*) – Tinctura de propolis – 60 mg – Extract din fructe de soc (Sambucus nigra) – 40 mg – Extract din echinacea (Echinacea purpurea) –15 mg – Zinc – 2 mg (20% DZR/VNR*) – Vitamina D3 – 10 µg (400 UI) – (200% DZR/VNR*) *Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011 Pentru mentinerea sanatatii organismului avem nevoie de un sistem imunitar puternic. Sistemul imunitar cuprinde totalitatea mecanismelor de aparare ale organismului fata de agentii nocivi: microbi (virusuri, bacterii, fungi), radiatii, substante toxice etc. Doze si mod de administrare - Copii peste 5 ani: 1-2 comprimate pe zi - Adulti: 3 - 4 comprimate pe zi Se lasa comprimatul sa se dizolve lent in gura. Recomandari A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Forma de prezentare Cutie cu 1 blister x 20 comprimate

Acest produs Propolis C ImunoComplex Echinacea Forte 20 cp de supt din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cupru coloidal Copper Life 25ppm Pure, 480ml, Alchemy
Germinator tip borcan cu protectie la scurgerea apei, 660ml, Germline
SVR Xerial 40 gel unghii 10 ml
Ceta Sibiu Crema de maini cu extract de galbenele si fosfolipide, 50 ml
Balsam pentru par cu efect revitalizant Purifying, 250ml, L'Occitane
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 7.0, 115ml, Loncolor
Eludril Classic Apa de gura 2x500 ml Pachet Promotional
Propolis, Vitamina C naturala, echinacea, miere, 30 comprimate masticabile, Rotta Natura
Ochelari de soare dama Polaroid P8430 KIH IX
chevron-right-circle