Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Picoprep 2 plicuri Ferring...

Picoprep 2 plicuri Ferring Pharmaceuticals

Prospect: Link ANM Picoprep este o pulbere care conţine picosulfat sodic, un laxativ care acţionează prin stimularea activităţii intestinului. Picoprep conţine şi citrat de magneziu, un alt tip de laxativ care acţionează prin reţinerea fluidelor în intestin pentru a se obţine un efect de „curăţare”. Picoprep este utilizat la adulţi, adolescenţi şi copii începând de la vârsta de 1 an pentru evacuarea conţinutului intestinului înainte de a se efectua o radiografie, o endoscopie sau o intervenţie chirurgicală sau când se consideră clinic necesar. Continut: Picosulfat de sodiu, Oxid de magneziu, Acid citric Mod de administrare: Adulţi (inclusiv vârstnici) şi copii în vârstă de 9 ani şi peste: Doza recomandată este de un plic luat cu 10-18 ore înainte de efectuarea procedurii şi un plic luat cu 4-6 ore înainte de efectuarea procedurii. Primul plic trebuie urmat de cel puţin cinci porţii de 250 ml de lichide limpezi, consumate pe parcursul mai multor ore, iar al doilea plic luat trebuie urmat de cel puţin trei porţii de 250 ml de lichide limpezi, consumate pe parcursul mai multor ore. Puteți consuma lichide limpezi până la 2 ore înainte de procedură. Copii (sub 9 ani): Pentru orele de administrare la copii, consultați instrucțiunile furnizate pentru adulți . Medicamentul este prevăzut cu o linguriţă dozatoare. Între 1 şi până la 2 ani: prima doză: 1 linguriţă dozatoare, a doua doză: 1 linguriţă dozatoare Între 2 şi până la 4 ani: prima doză: 2 linguriţe dozatoare, a doua doză: 2 linguriţe dozatoare Între 4 şi până la 9 ani: prima doză: 1 plic (administrat conform indicaţiilor pentru „adulţi”), a doua doză: 2 linguriţe dozatoare. 9 ani şi peste: doză de adult.

Acest produs Picoprep 2 plicuri Ferring Pharmaceuticals din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DVR Silueta, 60 capsule, DVR Pharm
HUMANA Ceai de fructe, de la 8 luni, 200g
Gel spumant pentru piele curata Trio Zinc, 150g, Novexpert
Perie de buzunar pentru descurcat, Rose Gold, Parsa
Walmark Crom Forte x 30 tablete
Urimil Forte Neuro 7 plasturi
Suzeta din silicon Nature, verde, M2, 6-18 luni, 2 bucati, Nuk
Balsam pentru scalp sensibil cu heartseed, 150ml, Rausch
ABOCA Grintuss sirop poliresin adulti, 180 g
chevron-right-circle