Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Avene Cicalfate+ Crema Reparatoare...

Avene Cicalfate+ Crema Reparatoare 15ml

Pentru iritațiile straturilor superioare ale pielii, provocate de diverse tipuri de agresiuni (climatice, proceduri dermatologice superficiale, răni superficiale punctuale). Accelerează refacerea naturală a pielei datorită celor trei ingrediente active. Formulă creată pentru a minimiza riscul unei reacții alergice - non comedogenică. Are o textură cremoasă care se întinde ușor și care formează un film protector ajutând astfel la refacerea pielii. Ingrediente active: [C+ Restore]TM - o inovație brevetată dezvoltată în laboratoarele Pierre Fabre care accelerează procesul de refacere al epidermului. Mixul de suflat de cupru si sulfat de zinc - limitează riscul de proliferare bacteriană. Apă Termală Avene - calmează disconfortul de la nivelul epidermului. Ingrediente: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. ZINC OXIDE. PROPYLENE GLYCOL. POLYGLYCERYL-2 SESQUIISOSTEARATE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. ALUMINUM STEARATE. AQUAPHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). COPPER SULFATE. MAGNESIUM STEARATE. MAGNESIUM SULFATE. MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA). TROMETHAMINE. ZINC SULFATE. Mod de utilizare: Aplicați de 2 ori pe zi pe pielea curățată și uscată.

Acest produs Avene Cicalfate+ Crema Reparatoare 15ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Extract standardizat din 3 tipuri de ginseng, 100 capsule, GNC
Cana cu pai pentru +9 luni Albastru, 450ml, Bbox
Carbocit DUO, 20 comprimate
L'Erbolario Sapun Notes of Ebony, 100g
Rame ochelari de vedere unisex Persol PO3339V 24
Gerovital H3 Derma+ Sun Crema fata anti-imbatranire SPF 50 tenta aurie 50ml
Sampon pentru par cu efect reparator Aroma Intense, 500ml, L'Occitane
Sapun lichid cu Shea & Verbina format mare, 500ml, L'Occitane
CURAPROX PERIUTA INTERDENTARA 011 CU MANER
chevron-right-circle