Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Avene Demachiant Bifazic pentru...

Avene Demachiant Bifazic pentru Ochi 125 ml

Formula bifazica (asociere a Apei Termale Avene, cu actiune calmanta si a uleiurilor, cu actiune de indepartare a machiajului) a acestui demachiant ajuta la indepartarea machiajului rezistent la apa, intarind in acelasi timp, genele. Este hipoalergenic si non-comedogen; Nu contine parabeni; Previne senzatia de uscaciune a pleoapelor; Foarte bine tolerat si nu irita sau provoaca usturimi ochilor; Se poate utiliza incepand cu varsta de 12 ani. Ingrediente active: Apa termala Avene(92%), uleiuri esentiale, agenti blanzi de curatare. WATER (AQUA). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISODODECANE. CAPRYLIC/CAPRIC. TRIGLYCERIDE. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM CHLORIDE. DISODIUM EDTA. ISOPROPYL PALMITATE. PHENETHYL ALCOHOL. RED 40 (CI 16035). SODIUM BENZOATE. YELLOW 5 (CI 19140). Utilizare: Se aplica cu ajutorul unei dischete demachiante pe zona din jurul ochilor, incepand din zona pleoapelor si terminand cu zona genelor.Finalizati printr-o pulverizare fina cu apa termala Avene

Acest produs Avene Demachiant Bifazic pentru Ochi 125 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FLEXOFYTOL 30 CAPSULE MOI
Ashwagandha KSM66 500mg, 30 capsule, Nutrific
Crema Relief Water Essence Sun SPF50+, 50ml, Hamel
VEET BENZI CEARA RECE PENTRU FATA ULEI DE ARGAN 20BUC
Mini biscuiti bio cu ciocolata si alune, 100g, Rookies
Scutece Ultra Comfort Marimea 3 pentru 4 - 9kg, 78 bucati, Huggies
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5424B W44
DVR Pharm Telom-R prostata, 120 capsule
ProViotic HP, 10 tablete
chevron-right-circle