Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Avene Cicalfate+ spray reparator...

Avene Cicalfate+ spray reparator absorbant 100 ml

Proprietăți: - favorizează refacerea naturală a pielii datorită celor trei ingrediente active; - [C+ Restore]TM - o inovație brevetată dezvoltată în laboratoarele Pierre Fabre care favorizează procesul de refacere a epidermului; - combinația de sulfat de cupru și sulfat de zinc limitează riscul de proliferare bacteriană; - foarte bogat în Apă Termală Avene, spray-ul calmează disconfortul de la nivelul epidermului; - bogat în pudre absorbante, spray-ul usucă iritațiile superficiale ale pielii; - formulă creată pentru a minimiza riscul unei reacții alergice - non-comedogenică; - pentru pielea sensibila a bebelusilor, copiilor, adultilor. Ingrediente active: [C+ Restore]TM, Sulfat de cupru și sulfat de zinc, apă termală Avene. Ingrediente: Avene thermal spring water (avene aqua). Zinc oxide. Hydrogenated starch hydrolysate. Water (aqua). 1,2-hexanediol. Aquaphilus dolomiae ferment filtrate. Arginine. Caprylyl glycol. Copper sulfate. Hectorite. Sclerotium gum. Tromethamine. Zinc sulfate. Mod de utilizare: Curățați zona afectată a pielii, agitați bine flaconul și pulverizați de două ori pe zi (până la ameliorarea aspectului pielii) Precautii: Evitați zona ochilor. Nu inhalați. Utilizați produsul în zone bine ventilate. Prezentare: 100 ml

Acest produs Avene Cicalfate+ spray reparator absorbant 100 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon hidratant Hydra Splash, 300ml, Joico
Jeleuri gumate acrisoare bete multicolore, 100g, Damel
Dispozitiv din silicon pentru hranirea bebelusului, 1 bucata, Adora
Paine cu cereale fara gluten Mastro Panettiere, 300g, Schar
Lac Pentru Unghii Magic Gel Effect - 13
Censton, 60 capsule
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 2221 C1
Gel de dus si sampon Rabbit, 300ml, LaQ
Crema gel protectie solara ten SPF30 Bee Sun Safe, 50 ml, Apivita
chevron-right-circle