Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Melkfett Crema Grasa Emolienta...

Melkfett Crema Grasa Emolienta cu Galbenele si Vitamina E Alpifresh 250 ml

Proprietati: Protejeaza si ingrijeste pielea. Vitamina E creste capacitatea de rezistenta a pielii si o hidrateaza. Compozitie: Petrolatum,Glycil Soja Oil,Tocopheryl Acetate,Parfum,Helianthus Annuus Seed Oil,Lanolin,Arachis Hypogaea Oil,Isopropyl Myristate,Calendula Officinalis Extract,Juglans Regia Leaf Extract,Betacaroten,Daucus Carota Extract,Tocopherol,Bht. Mod de utilizare: Se aplica de mai multe ori pe zi pe pielea atacata, uscata, aspra si descuamata. Ideala pentru utilizarea la locul de munca si in timpul liber, pentru masaj, ingrijirea picioarelor, protectie impotriva frigului si dupa expunerea la soare. Prezentare 250 ml

Acest produs Melkfett Crema Grasa Emolienta cu Galbenele si Vitamina E Alpifresh 250 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bila de baie pentru copii Summer Apple, 115g, Bubbles
Activator Antirid
Apa micelara Q4U, 300ml, Tis Farmaceutic
Rame ochelari de vedere dama Polarizen Anniversary XI AS6562 C4
Cupa menstruala Intimina Ziggy Cup 2 A, silicon, reutilizabila
Apivita Express Beauty Masca faciala exfolianta din extract de afine, 2x8ml
Stratamed, 5 g
Rezerva sapun lichid pentru maini si corp cu shea format mare, 500ml, L'Occitane
AVENT Perie pentru biberon si tetina
chevron-right-circle