Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Colagen marin + Vitamina...

Colagen marin + Vitamina C + Vitamina B3 60 capsule

Colagenul marin impreuna cu Vitamina C si B3 sprijina sanatatea si elasticitatea pielii, intarirea rezistentei oaselor si articulatiilor, imbunatatirea digestiei, stimularea cresterii si a rezistentei parului si unghiilor, mentinerea senzatiei de satietate, accelerarea cicatrizarii si vindecarii ranilor, tonifierea globului ocular, recuperarea muschilor dupa efort, mentinerea elasticitatii vaselor de sange, refacerea tesuturilor si flexibilitatii plamanilor, reducerea ridurilor fine, mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor. Mod de administrare: 1-6 comprimate pe zi, pentru adulti. Ingrediente: Colagen marin, invelis capsula: hidroxipropilmethilceluloza, acid asorbic, agenti de incarcare: celuloza microcristalina, nicotinamida, agenti de antiaglomerare: saruri de magneziu, dioxid de siliciu.

Acest produs Colagen marin + Vitamina C + Vitamina B3 60 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

OCUHYL C SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Gel intim lubrifiere Lube Tube Nature, 150 ml, Orgie
Lantisor pentru suzeta, ursulet roz, 1 bucata, Adora
Lecitina 1200mg, 30 capsule moi, Alevia
VICHY DERCOS SAMPON ANTIMATREATA SCALP SENSIBIL 200ML
Vitahelp Vitamina E 400UI, 60 capsule, Marnys
Sampon pentru par vopsit cu otet de zmeura, 300ml, Yves Rocher
Apa de toaleta Naturelle, 75ml, Yves Rocher
Crema de fata Water Drench Hyaluronic Cloud Cream Hydrating, 48ml, Peter Thomas Roth
chevron-right-circle