Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apaxil Notte Tratament Controlul...

Apaxil Notte Tratament Controlul Transpiraţiei Axilare 25 ml

Apaxil Controlul Transpiraţiei Axilare este un tratament care ajută în mod eficient la normalizarea nivelului de transpiraţie axilară, chiar de la a treia aplicare, fiind destinat persoanelor care transpira excesiv. Noua formula de Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare conține o concentrație mai puternică de clorură de aluminiu, ceea ce il face mai eficient ajutand la normalizarea nivelului de transpiratie. Tratamentul Apaxil are de asemenea, o acțiune antibacteriană eficientă împotriva formării mirosurilor neplacute. Pentru un efect mai indelungat, utilizați impreuna cu Deodorantul Antiperspirant axile de Zi pentru a completa tratamentul. Va recomandam sa folositi Tratamentul Apaxil seara inainte de culcare. Pe parcursul noptii produsul actioneaza cu maxima eficienta. Inainte sa mergeti la culcare, spalati axilele bine cu apa si sapun si uscatile perfect. aplicati produsul pe suprafata axilei si lasati sa se usuce natural, la aer. produsul trebuie aplicat in strat subtire, nu este nevoie sa exagerati. in dimineata urmatoare, spalati axilele cu apa si sapun si aplicati deodorantul obisnuit, doar daca doriti. continuati sa aplicati produsul in fiecare seara pana cand intensitatea transpiratiei a scazut si deci problema dumneavoastra este sub control ( de obicei 2 – 3 aplicari) apoi reduceti aplicarile, folosindu-l la nevoie ( la inceput de aproximativ 2 ori pe saptamana, apoi tot mai rar ).

Acest produs Apaxil Notte Tratament Controlul Transpiraţiei Axilare 25 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Inofem Duo, 60 plicuri, Establo Pharma
Tampoane impregnate cu alcool Soft-Zellin 60mm*30mm, 100 bucati, Hartamnn
VICHY DERCOS DENSI-SOLUTIONS BALSAM DENSIFICATOR PAR SUBTIRE SI SLABIT CU TENDINTA DE CADERE 200ML
Dr. Max Glucosamine, 60 comprimate
Emulsie Water Touch Color SPF 50+ SUN SYSTEM, 50 ml, RILASTIL
Spirulina, 60 comprimate, Dacia Plant
Tensiometru de brat automat M6 Comfort, Omron
Ochelari de soare unisex Puma PE0189SA 002
Walmark MemoPlus, 60 capsule
chevron-right-circle