Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Smecta 3g/plic 18 plicuri...

Smecta 3g/plic 18 plicuri pulbere pentru suspensie orala

Diosmectita, prin structura sa laminara şi vâscozitatea ridicată, are o putere mare de acoperire a mucoasei intestinale. Creşte rezistenţa barierei de mucus prin sporirea calităţii şi cantităţii mucusului de la suprafaţa enterocitelor (mucoprotectie activa). Fixează gazele digestive. Reduce hipersensibilitatea intestinală, restaurează integritatea funcţională a eritrocitelor. Normalizeaza tranzitul intestinal făra a interfera cu peristaltismul şi fără modificarea volumului scaunelor. Prezentare farmaceutică: Pudra în plicuri pentru suspensie orală conţinând 3 g diosmectită dioctaedrica/plic, glucoză monohidrat, zaharinat de sodiu, aromă de vanilie, aromă de portocale Indicaţii: Diareea acută a copilului (se poate administra din prima zi de viaţă). Diareea acuta şi cronica la adult. Sindromul colonului iritabil (distensie, dureri abdominale, tulburări de tranzit). Interacţiuni medicamentoase: Proprietăţile adsorbante ale smectitei pot perturba absorbţia altor medicamente. Se recomandă administrarea la distanţă de Smecta a altor medicamente (medie 2 ore). Mod de administrare Smecta cu portocale 3 g/plic: Diareea la adult: 3 plicuri/zi; diareea la copil: 1 plic/zi pentru 0-1 an, 2 plicuri/zi pentru 1-2 ani, 3 plicuri/zi peste 3 ani. Sindromul colonului iritabil: 3 plicuri/zi, timp de 1 săptămână, după care 2 plicuri/zi până la sfarşitul primei luni de tratament. Curele se reiau la nevoie. Conţinutul fiecărui plic se dizolvă în 1/2 pahar cu apă sau orice aliment lichid sau semilichid.

Acest produs Smecta 3g/plic 18 plicuri pulbere pentru suspensie orala din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Limfanox Drenaj Detox Total Cleanse, 30 capsule, Cosmopharm
Tamus crema x 20 de grame
Crema gel protectie solara ten SPF30 Bee Sun Safe, 50 ml, Apivita
Roll-On Relax cu uleiuri esentiale pure organice ECOCERT, 11ml, Soil
L'Erbolario Chestnut Gel pentru colorarea parului saten, 70ml
MAVALA 90833 SCUT PENTRU UNGHII DELICATE IN DOUA FAZE 20ML
Vitamina C Alcalina pulbere 100% naturala, 100g, Bioroots
Dischete exfoliante curatare ten, 70 bucati, Dr. Hedison
GNC MAGNEZIU 500MG X 120 CAPSULE
chevron-right-circle