Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Secom Good Routine Synergize-Your-Gut...

Secom Good Routine Synergize-Your-Gut 30 capsule

Avantaje spectru complet de 10 tulpini bacteriene benefice (7 Lactobacillus si 3 Bifidobacterium) si Inulina, fibra solubila, pentru a elibera tulpinile bacteriene direct la nivel intestinal stabil la temperatura camerei – nu este necesara mentinerea la frigider; adaptat stilului de viata modern, poate fi transportat si administrat cu usurinta oriunde capsule cu eliberare prelungita – impiedica degradarea tulpinilor bacteriene la nivelul stomacului si favorizeaza eliberarea tulpinilor viabile la nivel intestinal pentru confortul digestiv al intregii familii – o capsula administrata zilnic sustine o flora echilibrata Lactobacillii si Bifidobacteriile sunt tulpini bacteriene prietenoase care alcatuiesc in mod natural microflora organismului. Inulina este o sursa de fibre solubile, dar nedigerabile de catre sistemul digestiv, avand o valoare calorica redusa. Se regaseste in plante precum cicoarea, anghinarea, brusturele sau ceapa. Furnizeaza compusi nutritivi pentru bacteriile benefice capabile sa descompuna fibrele naturale, printr-un proces numit fermentatie . Potrivit pentru: • confort digestiv • sanatatea tranzitului intestinal, eliminarea senzatiei de balonare si gaze • utilizarea impreuna cu antibiotice, dar si dupa incheierea tratamentului alopat • sustinerea imunitatii • suport in manifestarile alergice • suport al sanatatii orale

Acest produs Secom Good Routine Synergize-Your-Gut 30 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Exfoliant de corp, 125ml, Feet Calm
Jeleuri gumate mix acrisoare fara zahar, 100g, Damel
Rame ochelari de vedere copii Puma PJ0068O 003
Balsam de par spray pentru fete, 200ml, Septona
Ulei esential de menta salbatica, 5ml, Steaua Divina
Incalzitor electric pentru biberoane, 1 bucata, Dodie
Ser cu 5% niacinamide, 30ml, Puca Pure&Care
Platina coloidala 5ppm, 480ml, Aghoras
GYNOPHILUS RESTORE 2 CAPSULE VAGINALE
chevron-right-circle