Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. ACC aroma lamaie si...

ACC aroma lamaie si miere 600mg pulbere orala x10 plicuri

Prospect: Link ANM Acetilcisteina apartine unei clase de medicamente denumite mucolitice si are proprietati mucolitice. Substanta este utilizata pentru fluidizarea secretiilor bronsice excesive sau vascoase, in afectiuni respiratorii (bronsita acuta, bronsita cronicasi reacutizarile acesteia, bronsiectazii si mucoviscidoza). Pulbere orala cu aroma de lamaie si miere ce fluidifica mucusul in tractul respirator ACC 600 mg Pulbere orala 10 plicuri Sandoz este folosit pentru a fluidifica mucusul si pentru a facilita tusea in cazul afectiunilor respiratorii cu mucus vascos. Compozitie ACC 600 mg Pulbere orala 10 plicuri Sandoz: Fiecare plic contine acetilcisteina 600 mg. Contine aspartam, sorbitol, xilitol. Mod de utilizare ACC 600 mg Pulbere orala 10 plicuri Sandoz: Daca nu este altfel prescris de catre medicul dumneavoastra, doza recomandata este de 1 plic o data pe zi. Pulbere orala in plic trebuie pus direct pe limba. Pulberea stimuleaza salivarea si, prin urmare, poate fi inghitita usor. Pulberea nu trebuie mestecata inainte de inghitire. Prezentare: 10 plicuri a 3g pulbere pentru solutie orala

Acest produs ACC aroma lamaie si miere 600mg pulbere orala x10 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gerovital Luxury Gel micelar demachiant 100 ml
Sampon profesional hidratant cu ulei de argan, 500ml, DermOrganic
Zenyth Inulin FOS, 120g
Snack proteic bio cu sare de himalaya Hemp Crunch, 100g, Veggy Crush
Covor anti-alunecare cu efect de masaj 54,5x54,5cm
URIAGE Bariesun Crema minerala protectie solara SPF50+, 100ml
Ceai trei frati patati, 20 plicuri, AdNatura
Ochelari de soare dama Police SPLL99 0700
Rame ochelari de vedere dama Polarizen GU8803 C1
chevron-right-circle