Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Laridep 30 comprimate de...

Laridep 30 comprimate de supt Dr. Phyto

Laridep comprimate de supt este un supliment alimentar pe baza de extracte vegetale standardizate si indulcitori. Este indicat in preventia si tratamentul inflamatiilor tractului orofaringian: faringite, laringite, amigdalite, stomatite, afte, herpangine, gingivite. Proprietati: - Are actiune antiinflamatoare, antivirala, antibacteriana, antiseptica, emolienta, regenerativa. - Reduce inflamatia mucoasei orofaringiene. - Inhiba multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei. - Calmeaza durerea si senzatia de uscaciune cauzata de inflamatie. - Regenereaza mucoasa orofaringiana. Compozitie: Extractul de cimbru de cultura, extractul de echinacea, extract de acerola, extractul de propolis, extractul de lemn-dulce, hialuronatul de sodiu. Mod de administrare: - Copii cu varsta intre 6 -12 ani: 1 comprimat de supt de 3 ori pe zi. In faza acuta, in primele 36 ore, 1 comprimat de supt la 3 6 ore, maxim 4 comprimate pe zi. - Copii cu varsta peste 12 ani si adulti: 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi. In faza acuta, in primele 36 ore, 2 comprimate de supt la 36 ore, maxim 8 comprimate pe zi. Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate de supt

Acest produs Laridep 30 comprimate de supt Dr. Phyto din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray oral cu miere de Manuka 400+ si Propolis BIO 30, 20ml, Manuka Health
Vopsea permanenta 6/41 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Spuma de ras Sensitive, 150ml + 50ml Gratuit, Viking
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU725 02AM
Creatione 1000mg, 60 capsule, Gold Nutrition
Urinar pentru femei, 1 bucata, Meddo
Boswellia Serrata 500mg, 60 capsule, Cosmopharm
Crema antirid superlifting pentru ten mixt, 45ml, VivaNatura
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 6168/S 10A
chevron-right-circle