Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Neutrogena Crema pentru Picioare...

Neutrogena Crema pentru Picioare cu absorbtie rapida 100ml

Absorbția sa rapidă îți permite să te încalți imediat, fără a lăsa vreo senzație uleioasă. Hidratează intens, pentru picioare sănătoase și extrafine. Ingrediente: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Panthenol, Allantoin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum. Mod de utilizare: Aplicați cel puțin o dată pe zi, pe picioare. Prezentare: 100 ml

Acest produs Neutrogena Crema pentru Picioare cu absorbtie rapida 100ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biotrade Keratolin Crema Maini 50 ml
Gel Dezinfectant Mini Cu 70% Alcool și Glicerină
Super Serum Retinol'e Retinol pur 0,3 + Vitamina E2%, 30 ml, Bio Balance
Ceai Ginecologicus, 90 g, Faunus Plant
Detrical 2000 IU, 120 comprImate filmate
Ochelari de soare dama Dolce & Gabbana DG4348 502/13
Apivita Hair Rescue Ulei reparator, 100ml
Ochelari de soare dama Guess GU00100 01D
Crema cu protectie solara pentru ten sensibil, SPF 50+ Bee Sun Safe, 50 ml, Apivita
chevron-right-circle