Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Sollievo FizioLax x 27...

Sollievo FizioLax x 27 cpr

Sollievo FizioLax este un produs indicat pentru tratamentul constipației. Acțiunea produsului se obține datorită totalității substanțelor prezente, care acționează asupra numeroaselor funcții îndeplinite în mod normal de intestin pentru reglarea tranzitului. Sollievo FizioLax acționează așadar printr-un mecanism de acțiune non-farmacologic. Această reprezentare a mecanismului de acțiune este rezultatul studiilor noastre de biologie moleculară și celulară în combinație cu prelucrări bioinformatice. Sollievo FizioLax se obține prin procese de prelucrare care nu utilizează solvenți sau alte substanțe de sinteză chimică. Ingrediente: COMPOZIȚIE ȘI CARACTERIZARE Complex Sollievo FizioLax (obținut din Senna, Cicoare, Fenicul, Păpădie, Chimen și Chimion) 420 mg /comprimat Sollievo FizioLax este validat potrivit următorilor parametri: Amprentă digitală metabolomică prin tehnologie NIR (Near-Infrared Spectroscopy) pentru confirmarea standardizării compoziției produsului CONFORM Test de aderență pentru confirmarea acțiunii de barieră și de protecție asupra celulelor intestinale CONFORM Complex de polifenoli cu flavonoide și senozide ≥ 3,1%

Acest produs Sollievo FizioLax x 27 cpr din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai cu portocale, ghimbir, scortisoara si vanilie, 12 plicuri, Yogi Tea
Dacia Plant Propolis cu echinacea fara alcool cu picurator, 20 ml
GanglioMix, 30 comprimate, Fidia Farmaceutici
Spray Gorge Junior, 30 ml, Pharmalife
Ruj cremos nr.16 Beauty, 4ml, Gerovital
Fond De Ten Bronze Beige Cu Acid Hialuronic și Vitamina E Spf 10
Gel tratament anti-imperfectiuni Super Spot Remover, 10ml, Origins
Sampon pentru volum cu peptide de Quinoa, 300ml, Yves Rocher
Vopsea permanenta 7/4 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
chevron-right-circle