Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Oferta Walmark Prostenal Control...

Oferta Walmark Prostenal Control x 60tb+ 30tb Cadou

Beneficii Prostenal Control 60+30 tablete Walmark: Prostenal® CONTROL combina extractele din plante si nutrientii utilizati in mod traditional, al caror impact pozitiv asupra prostatei, functia de excretie si sanatatea generala a barbatului a fost bine documentata pe termen lung. Mai mult, Prostenal CONTROL promoveaza in mod eficient unitatea sexuala si performanta. Formula echilibrata pentru sanatatea prostatei: Saw palmetto (Serenoa repens) este un ajutor natural recomandat pentru mentinerea sanatatii prostatei si a fluxului urinar normal. Stinging urzica (Urtica dioica) promoveaza tractul urinar adecvat si functiile renale. Tribulus terrestris este un stimulent natural care vitalizeaza natural corpul si ajuta la sustinerea vietii sexuale. Zincul contribuie la mentinerea nivelurilor normale ale testosteronului in sânge si la fertilitatea si reproducerea normala. Are un rol in procesul de diviziune celulara. Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normala a energiei si la reducerea oboselii si a oboselii. De asemenea, contribuie la reglarea activitatii hormonale. Vitamina D3 joaca un rol in procesul de diviziune celulara si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Ingrediente: Extract de Saw Palmetto, extract de Urtica Dioica, agenti antiaglomeranti (celuloza, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, talc, stearat de magneziu), extract de Tribulus Terrestris, citrat de zinc, stabilizatori (carboximetil celuloza sodica reticulata, hidroxipropil metilceluloza, ), culori (dioxid de titan, indigotina), colecalciferol, trigliceride, clorhidrat de piridoxina. Mod de administrare: 1 comprimat pe zi de Prostenal CONTROL este suficient (cel mai bine dupa masa). Produsul poate fi folosit in mod continuu pentru o eficienta maxima. Atentie: Nu se administreaza copiilor. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Cantitate: 30 tablete.

Acest produs Oferta Walmark Prostenal Control x 60tb+ 30tb Cadou din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

130.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Absorbante ProComfort Super Plus, 16 bucati, O.B.
Lac de unghii Nutri Color Care&Color NC17, 10,5ml, Andreia Professional
Imupret 50 drajeuri
HYLLAN ESTROPLUS GEL 50ML
Lac Pentru Unghii Magic Gel Effect - 09
LIVSANE DEXTROZA CU VIT C PORTOCALE 28 TABLETE MASTICABILE
Hepalin, 30 ml, Carpatica Plant Extract
Flamozil spray, 75 ml, Oystershell
ELMIPLANT SUN LOTIUNE SPRAY DUPA PLAJA 200ML
chevron-right-circle