Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Nasirus Sinus Sirop 3+...

Nasirus Sinus Sirop 3+ x 100ml

Ingredientele naturale din compoziția Nasirus Sinus sirop contribuie la sănătatea mucoasei respiratorii: - Sucul din fructe de Soc și extractul din flori de Soc susțin sănătatea tractului respirator; - lmpreună cu vitamina C și zincul contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; - Extractele din Cimbru-de-cultură, Lumânărică și Verbină calmează iritația și au efect plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale; - Uleiul de Eucalipt contribuie la protejarea organismului împotriva agenților externi. Mod de utilizare: Copii 3-6 ani: câte 2,5mI produs de 2 ori pe zi. Copii 7-12 ani: câte 2,5mI produs de 3 ori pe zi. Copii de peste 12 ani și adulți: câte 5mI de 2 ori pe zi." Ingrediente: Zahăr, apă purificată; suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra), extract apos uscat din părt,i aeriene de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) cu 7 % polifenoli, extract apos uscat din flori de Soc (Sambucus nigra) cu 0,3 % flavonoide, vitamină C/acid L-ascorbic, extract uscat4:1 din părt,i aeriene de Verbină (Verbena officinalis), suc concentrat din fructe de Zmeur (Rubus idaeus), potențiator de aromă: zmeura, gluconat de zinc, extract apos uscat 4:1 din flori de Lumânărică (Veibascum densiflorum & Veibascum thapsiforme), conservant: benzoat de sodiu, ulei esențial de Eucalipt (Eucaliptus globulus). Valoare energetică: 10,54 kJ/g respectiv 2,52 kcaI/g. Precautii: Nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Anu selăsa la îndemâna șila vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, diversificată șiun mod de viață sănătos. Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta ușoare depuneri care nu afectează calitatea!

Acest produs Nasirus Sinus Sirop 3+ x 100ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de maini cu parfum, 50ml, Neutrogena
Booster anti-pete si cicatrici, 30ml, Remivia
Dr. Balint ArtoWell Gel pentru articulatii, 100 ml
POLYGEMMA nr. 4 sinusuri, 30 ml
Pernute crocante cu crema de ciocolata si alune, 250g, Republica Bio
Crema de maini organica cu menta si lamaie, 60ml, La Saponaria
Extreme Mix Sinergie de Microelemente 20ppm, 480ml, Alchemy
Suzeta din silicon Dynamic Botanic pentru fete 3-6 luni, 2 bucati, Lovi
Vedixin Max pentru vedere optima, 90 comprimate, Zdrovit
chevron-right-circle