Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fares Viroherb R59, 20...

Fares Viroherb R59, 20 plicuri

Ingredinte: Flori de soc (Sambuci flos) 40%, flori de ciuboțica cucului (Primulae flos) 10%, flori de tei (Tiliae flos) 5%, cătușnică (Nepetae herba) 5%, mentă (Menthae herba) 5%, frunze de eucalipt (Eucalypti folium) 5%, flori de mușețel (Chamomillae flos) 5%, rădăcină de gențiană (Gentianae radix) 5%, frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 5%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 5%, sulfină (Meliloti herba) 5%, tarhon (Dracunculi herba) 5%. Efect complex Susține transpirația pe durata stărilor febrile (soc, tei) Ușurează expectorația (ciuboțica cucului, tei) Ajută la ameliorarea problemelor respiratorii (mușețel) și are efect balsamic, calmant asupra iritațiilor gâtului (soc, tei, ciuboțica cucului, mușețel, mentă, eucalipt) Ajută circulația sângelui și protejează sănătatea vasculară (Ginkgo, sulfina, ciuboțica cucului, tarhon) Susține sistemul imunitar (mentă, tei, mușețel, lemn dulce) Se beau 4-8 căni pe zi, în funcție de volumul necesar de transpirație și pentru a completa nivelul de lichide. Durata curei: 3-7 zile. După această perioadă se continuă cu 2 căni pe zi, timp de 2-3 săptămâni. Mod de preparare: Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit. Atenționări: nu este indicat copiilor sub 3 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu se cunosc. Asocieri recomandate: Recomandăm asocierea acestui ceai cu capsule Biosept-A5, capsule moi Biosept Forte-A22.

Acest produs Fares Viroherb R59, 20 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema calmanta anti-roseata SPF20 Vita-Capilaril N, 50ml, Pharmaceris
PEPON ULEI DE DOVLEAC 30 CAPSULE
Vibrator Hype G-Spot, 1 bucata, Romp
Gel Dezinfectant Mini Cu 70% Alcool și Glicerină, 500 Ml
Gel de dus cu miere si pere Pure Greek Olive, 250ml, Korres
Ferrobine Max cu fier + zinc si vitamine, 20 fiole, Marnys
NESTLE 025313 CEREALE OREZ CU ROSCOVE 250G
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Mustard, 1 bucata, Bibs
Ochelari de soare unisex Polaroid PLD 4142/G/S/X 807
chevron-right-circle