Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fares Ceai din Radacina...

Fares Ceai din Radacina de Ghimbir D135, 50 g

Susţine digestia; Ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator; Ajută la preîntâmpinarea senzațiilor de rău (vomă, amețeală) asociate călătoriilor cu mașina, avionul, rău de mare; Susține sistemul imunitar; Are proprietăţi antioxidante semnificative; Util în caz de oboseală, contribuie la îmbunătățirea vitalității şi energiei. Ingrediente: Rădăcina plantei Zingiber officinale Roscoe conţine ulei volatil cu mai mult de 100 de compuşi identificaţi (în principal terpenoide), gingeroli (principiile picante din rădăcină), gingeridone. Mod de administrare: Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. Preparare: Peste o jumătate de linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

Acest produs Fares Ceai din Radacina de Ghimbir D135, 50 g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma
PARODIUM GEL 50ML
Quercetin 98 Complex + Vitamina C, 60 capsule, Niavis
Rame ochelari de vedere barbati Dior BLACKTIE41 86L
SKINCODE EXCLUSIVE 5004/5004.2 CELLULAR LAPTE DEMACHIANT 200ML
Centrum pentru femei de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK
Set 2 suzete Cherry Green Newborn Boy cu tetina din latex natural si inel pentru 0-2 luni, 1 bucata, Nip
TONIMER HIPERTONIC SOLUTIE UNIDOZE 18BUC X 5ML
Unguent cu marul lupului, 50ml, Faunus Plant
chevron-right-circle