Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Caffetin ColdMax 1000/12,2 mg...

Caffetin ColdMax 1000/12,2 mg aroma de lamaie- mentol x10 plicuri

Formă farmaceutică Pulbere pentru soluție orală Acțiune Caffetin COLDmax este un medicament combinat, care conține două ingrediente active: paracetamol și fenilefrină. Paracetamolul reduce durerea și temperatura corpului. Fenilefrina scade congestia nazală, permițând deschiderea pasajelor nazale și respiratorii. Indicatii Caffetin COLDmax este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa obisnuita (cefalee, dureri musculare, dureri in gat, congestie nazala, febra). Cutie de ambalaj cu 10 plicuri cu doză unică

Acest produs Caffetin ColdMax 1000/12,2 mg aroma de lamaie- mentol x10 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Detergent spray pentru suprafete cu patrunjel, 650ml, Ecos
OPTIBAC 635 PROBIOTIC PENTRU FLORA VAGINALA 30 CAPSULE
Pudra proteica Total Whey capsuni si banane, 260g, Gold Nutrition
AVENE Xetracalm Defi A.D. crema, 400 ml
Lotiune de styling JoiFull Volumizing, 100ml, Joico
Autobronzant spray mist Bronze Water, 300ml, Frezyderm
Tinctura Silueta, 100ml, Steaua Divina
Gel de dus Crema di Latte, 300ml, Malizia
INSTITUT ESTHEDERM OSMOCLEAN MASCA EXFOLIANTA ILUMINOATOARE 75ML
chevron-right-circle