Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

No Dol x 60 capsule

NoDol 60 capsule Esi Spa este un supliment nutritiv care contine glucozamina si condroitina sulfat, MSM (metil-sulfonil-metan) si mangan pe baza de extracte vegetale standardizate. Produsul poate fi recomandat in cazul durerilor articulare, ranilor cartilajelor, in dureri si rigiditate cauzate de osteoartrita. Prezenta extractelor de Gheara diavolului si Aloe vera confera produsului un efect calmant rapid, fara efecte secundare. Compozitie: Glucosamina sulfat...................................100 mg Condroitin sulfat........................................100 mg MSM (Metil Sulfonil Metano)......................100 mg Extract de ghiara diavolului.......................5 mg Manganese gluconat................................15 mg Aloe Vera...................................................15 mg Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dupa masa, cu multa apa. Se recomanda cure de 2 luni, cu o pauza de 2 luni. Mod de prezentare: 60 capsule

Acest produs No Dol x 60 capsule din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam calmant piele atopica Atoderm Intensive, 75ml, Bioderma
Ulei esential integral de tamaie sacra, 5ml, Bionovativ
Ciocolata neagra 99% cacao, 80g, Liebhart’s Amore Bio
Sterilizator electic Advanced SCF291/00, 1 bucata, Philips Avent
Ceai de menta bio D127, 20 plicuri, Fares
Crema Purifying Puricode, 50ml, Dr.Grandel
Secom Pycnogenol 50mg, 30 tablete
Ulei esential de menta piperita bio, 10ml, Born to Bio
Sampon anti-imbatranire Revalid, 200ml, Ewopharma International
chevron-right-circle