Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. HydraMed Night unguent oftalmic...

HydraMed Night unguent oftalmic 5g

Descriere Unguent oftalmic lubrifiant fara conservanti. Vitamina A, extracte de musetel si galbenele. Efect calmant si de lunga durata impotriva ochilor uscati. Compozitie Palmitat de vitamina A, musetel, galbenele, lanolina, ulei de vaselina, vaselina alba. Mod de administrare: Spalati-va pe maini si indepartati capacul de protectie al tubului, aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu degetul aratator pentru a forma un sac. Strangeti usor tubul pana cand adaugati o cantitate sub forma unei benzi de aproximativ 10 mm in pleoapa inferioara. Clipiti de doua-trei ori pentru a raspandi picatura de unguent pe suprafata ochiului si indepartati orice exces din jurul pleoapelor cu ajutorul unui servetel de hartie. Repuneti capacul pe tub. Datorita consistentei, unguentul poate provoca o usoara si trecatoare tulburare a vederii, asadar,se recomanda administrarea o data pe zi a unguentului, de preferat, seara inainte de culcare.

Acest produs HydraMed Night unguent oftalmic 5g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema forte cu venin de vipera, 100ml, Kasuf
Cosmetic Plant Lotiune antiacnee cu extract de busuioc, 200ml
Gel de dus si sampon Llama, 300ml, LaQ
Musli cu mango si nuci de macadamia, 400g, Lizi's Granola
Himovit C, 30 capsule
Ulei de masaj bio cu unt de shea, 125ml, Earth Friendly Baby
TOMMEE TIPPEE Husa termoizolanta pentru biberoane Closer to nature, 2 buc
Guarana + Mate, 30 capsule, Parapharm
Cheerful Fresh Green 30 de purtari 2 lentile/cutie
chevron-right-circle