Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ivatherm Aquafil Hydra ser...

Ivatherm Aquafil Hydra ser hidratant 30 ml

Ser ultra-lejer, non gras, cu o textură foarte fluidă, nelipicioasă care pătrunde rapid în piele oferind hidratare imediată și de lungă durată straturilor profunde ale pielii. Formula sa este de două ori mai concentrată în ingrediente hidratante de ultimă generație* (Aquaphyline® – inductor de hidratare) și este îmbogățită cu peptide și acid hialuronic. Catifelează, uniformizează, îmbunătățește elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. Pielea își recapătă strălucirea. Aquaphyline® este un ingredient natural, extras din panseluța sălbatică (Viola Tricolor). Este un inductor de hidratare cu un puternic efect hidratant prin două mecanisme: sinteza aquaporinelor (creșterea numărului de canale de apă la nivelul membranelor celulare) și o creștere uriașă a cantității de acid hialuronic – binecunoscutul „burete molecular” al pielii, efecte care au fost dovedite clinic. Pielea este hidratată din interior spre exterior prin atragerea apei din derm către epiderm și duce la îmbunătățirea fluxului constant de apă în piele. Matrixyl 3000® îmbunătățește structura pielii, relansează producția de colagen, elastină și mărește cu 200% sinteza de acid hialuronic. Acid Hialuronic cu greutate moleculară mică pătrunde în straturile profunde ale pielii și hidratează intens. Este principalul hidratant biologic al pielii, atrage și reţine cantităţi mari de apă, de 1000 de ori volumul propriu. Glicerina limitează pierderile transepidermice de apă și hidratează. Apa termală Herculane are proprietăți calmante și decongestionante.

Acest produs Ivatherm Aquafil Hydra ser hidratant 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Proteina vegetala cu aroma de capsuni si banane AMP Plant Isolate, 935.2g, GNC
Sapun vegetal cu piersici albe, 100g, Florinda
Snack stelute din porumb cu branza +7 luni Bio, 20g, Organix
Ser Lipozomal cu 5 tipuri de Vitamina C C-VIT, 30ml, Sesderma
ProstaHelp Forte, 30 capsule, Zenyth
Dr. Max Aromentin baby, 50g
BRONHOKLIR TUSE SEACA SIROP 15PLICURI X 5ML
Trusa perfuzie Intrafix Primeline Classic, 1 bucata, B. Braun
Cetilar crema, 50 ml
chevron-right-circle