Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Dacia Plant- Ceai verde...

Dacia Plant- Ceai verde 50g

C ontribuie la mentinerea greutatii corporale in limite normale; - favorizeaza eliminarea lichidelor retinute in exces in corp. Actiuni: - diuretic. Indicatii: - cure de slabire; - supraponderalitate prin retentie hidrica; - edeme. Intern: Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurița de 3 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi. Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Acest produs Dacia Plant- Ceai verde 50g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Power granola cu nuci si seminte Bio, 350g, Turtle
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1784 003
Fulgi de baie cu magneziu, 1000g, BetterYou
Masca nutritiva cu extract de ginseng rosu, 19g, Missha
Ochelari de soare barbati Police SPL872N 700B
CRESCINA HFSC TRANSDERMIC  TRATAMENT COMPLET 1300 WOMAN X 10+10 FIOLE
Fistic crud, 150g, SanoVita
Serum pentru barbati Pro-Youth Face 4ward, 30ml, Shakeup Cosmetics
BIOLECTRA MAGNEZIU DIRECT ORANGE 300MG X 20PLICURI
chevron-right-circle