Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Antirid
  6. /
  7. Vichy Liftactiv Collagen Specialist...

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Crema de Noapte 50 ml

Crema de noapte Liftactiv Collagen Specialist corectează efectul dăunător al factorilor agresivi asupra tenului. Formulată cu Peptide, ce refac fermitatea pielii, și Vitamina Cg, ce aduce un plus de luminozitate tenului + Resveratrol de origine naturală, corectează semnele de îmbătrânire dobândite pe timpul zilei. Această cremă este recomandată pentru femeile ce își doresc un efect împotriva semnelor de îmbătrânire și un aspect sănătos al pielii. COMPENSEAZĂ SEMNELE VIZIBILE ALE PIERDERII DE COLAGEN CORECTEAZĂ CULOAREA NEUNIFORMĂ A TENULUI

Acest produs Vichy Liftactiv Collagen Specialist Crema de Noapte 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

198.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond de ten compact ten uscat Couvrance Beige 2.5, 10g, Avene
Inel pentru dentitie umplut cu apa 7994, 1 bucata, Reer
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9064S 70218G
Plasturi de hidrogel revigoranti si iluminatori cu vitamina C, 5 perechi, Look At Me
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N6.87
GNC ULTRA COLLAGEN ENHANCE 90 CAPSULE
Mayam Ulei esential de Portocala dulce M-1128, 10 ml
Ceai de castravete amar, 30g, Dacia Plant
Crema reparatoare cu beta-panthenol Panthenol Line, 50ml, Some By Mi
chevron-right-circle