Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Avene Xeracalm Concentrat calmant...

Avene Xeracalm Concentrat calmant cu efect anti-prurit 50 ml

Concentratul calmant are un efect INSTANT ANTI-SCĂRPINAT: -calmează instant senzațiile de prurit intens localizat și iritațiile *. -Reduce puseele de uscăciune severă. O formulă concepută pentru ZONELE SUPUSE SCĂRPINATULUI RECURENT: - Complexul I-modulia®, primul ingredient anti-iritant post-biotic activ care provine de la Aqua. dolomiae, microorganism specifică apei termale Avène: reduce senzațiile de prurit*, stimulează apărarea pielii, anti-iritantă - Complex protector și reparator [Cer-omega + ulei ultra-concentrat derivat din plante]: reduce efectele puseelor de uscăciune severă - Apa termală Avène: calmantă, anti-iritantă , hidratantă. O formulă cu eficacitate recunoscută de noile recomandări europene în dermatologie pentru tratamentul eczemei: categoria „Emolliente PLUS **”. Concentratul calmant beneficiază de tehnologia Cosmetica Sterilă, garanția eficacității și siguranței care oferă un respect optim pentru piele și microbiomul său: - Doar ingrediente benefice pentru piel - Formula sterilizată, 0% conservanți - Ambalaj ermetic, exclusiv, de protecție

Acest produs Avene Xeracalm Concentrat calmant cu efect anti-prurit 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Thymuskin Hydro gel, 100 ml
Noreva Eczeane UHT Balsam relipidant anti-mancarime, 100ml
Pachet Bio-Seleniu 30 tablete + Bio-Active Q10 30 capsule, Pharma Nord
Coenzima Q-10 Naturala 100mg, 120 capsule, GNC
ELGYDIUM PERIUTA MONOCOMPACT YELLOW 4BUC
Blu Gel A free 0.30% solutie oftalmica, 10 ml
Suzeta din silicon cu model animale 6 luni +, 1 bucata, Primii Pasi
Masca pentru fata Pore Care, 25g, Yadah
NEUTROGENA VISIBLY CLEAR GEL CURATARE FATA 200ML
chevron-right-circle