Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Herbagetica Magneziu organic +B...

Herbagetica Magneziu organic +B complex, 60 capsule

MagneZen este un produs dedicat pentru a-ți asigura „zen”-ul zilnic și un tonus mental ridicat, prin a reduce efectele stresului. Are o formulă concentrată cu Magneziu natural marin, complexul de B-uri și 3 plante adaptogene. MagneZen este perfect asimilabil în organism datorită ingredientelor din surse superioare naturale. Beneficii: Crește capacitatea de adaptare a organismului la stres Protejează sistemul nervos în caz de oboseală, anxietate și dureri de cap Stimulează capacitățile psihice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală, dificultăți de concentrare Susține capacitățile mentale ale persoanelor în vârstă Protejează celulele nervoase de stresul oxidativ Susține funcționarea normală a sistemului nervos, muscular și imunitar Are proprietăți adaptogene MagneZen conține o doză ridicată de Magneziu natural marin, 300 mg/capsulă. Acest tip de Magneziu se asimilează integral în organism, are o absorbție ridicată cu efect rapid de reducere a efectelor stresului, calmând sistemul nervos. Magneziu natural marin se asociază perfect cu complexul de vitamine B. Regăsim în MagneZen, 8 B-uri naturale care ajută organismul să metabolizeze alimentele, mențin sănătatea sistemului nervos central și refacerea organismului. Pentru a asigura „zen”-ul din MagneZen, vitaminele B dedicate sunt B1, B2, B3, B5 și B6. Acestea reduc stările de oboseală, cresc rezistența organismului la stres și echilibrează stările de bine emoțional. Formula „zen” din MagneZen este îmbogățită cu 3 extracte din plante adaptogene care asigură adaptarea organismului la stres. Acestea sunt Rhodiola, Ashwagandha și Schizandra.

Acest produs Herbagetica Magneziu organic +B complex, 60 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FILTRUM 50 COMPRIMATE
Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+ si aroma naturala de Lamaie si Ghmbir, 65 g, Manuka Health
Apa de toaleta Black Sugar, 50ml, Korres
Ghete ortopedice sport pentru copii, varianta pe roz - 27
Benzi pentru albirea dintilor cu oxigen activ O3X, 5 x 2 bucati, BlanX
Omni-Biotic Migra, 30 plicuri x 3g, Institut AllergoSan
Fond de ten fluid matifiant mineral SPF30 30 Tanned F, 30ml, Pharmaceris
Ciocolata neagra cu 56% cacao si ghimbir Bio, 100g, Chocolates Sole
NUTRICOLOR ND00803 VOPSEA PAR 8.03 NATURAL LIGHT BLOND 140ML
chevron-right-circle