Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Bepanthen crema 30 g

Bepanthen crema 30 g

Bepanthen cremă este o emulsie tip ulei în apă, bogată în apă. Datorită formulei sale specifice, Bepanthen cremă hidratează rapid pielea. Bepanthen cremă catifelează pielea și protejează pielea predispusă la iritații. Bepanthen cremă conține o concentrație importantă de Provitamina B5. În contact cu pielea, Provitamina B5 se transformă în acid pantotenic. Acidul pantotenic joacă un rol cheie în aportul de energie de la nivelul celulei cutanate și apoi în procesul natural de reînnoire și refacere a epidermei. Ingrediente: Aqua, Panthenol 5%, Isopropyl myristate, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Propylene glycol, Lanolin, Potassium cetyl phosphate, Pantolactone, Phenoxyethanol. Un gram cremă conține panthenol 50 mg. Indicații terapeutice: Pentru îngrijirea pielii uscate sau predispuse la iritații. Prin conținutul de provitamina B5, Bepanthen cremă susține procesul natural de refacere a pielii.

Acest produs Bepanthen crema 30 g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Adeziv pentru gene false 24h Strip Eyelash, 5g, Kiss
Secom Total Cleanse Colon x 60 capsule
Durex Feel Thin Prezervative, 3 bucati
Mix ecologic Cacao & Vanilla Love, 125g, Niavis
Vopsea permanenta 17/7 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Termometru cu cap flexibil rezistent la apa TH3302, 1 bucata, Laica
Freetuss, 100 ml
Dacia Plant Ceai cozi cirese, 50g
SECOM TAURINE 1000MG X 100 CAPSULE
chevron-right-circle