Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Gerovital H3 Evolution Crema...

Gerovital H3 Evolution Crema antirid cu Acid Hialuronic 3% 50 ml

Cele 2 tipuri de acid hialuronic din compoziția cremei, pur și lipzomal, cu greutate moleculară mare și mică, mențin pielea hidratată din interior către exterior, încetinind astfel apariția primelor semne de îmbătrânire a tenului: linii fine, pierderea strălucirii pielii, deshidratare, pierderea elasticității. Ingredientele active și rolul lor Acidul Hialuronic pur, cu greutate moleculară mare, are proprietatea de a hidrata tenul la suprafață, prin formarea unei bariere protectoare. Lipozomii cu Acid Hialuronic, cu greutate moleculară mică, pătrund în piele şi umplu ridurile din interior. Ridurile fine sunt mult diminuate, iar pielea devine mai fermă. În plus, este stimulată și sinteza de acid hialuronic nou. SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală. Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină. GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia. Listă ingrediente Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Squalane, Sucrose Polystearate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Artemia Extract, Potassium Sorbate, Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Glucosyl Ceramide, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHA, Superoxide Dismutase, Pentylene Glycol, Tromethamine Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat. Mod utilizare Crema se aplică dimineaţa şi seara pe față, gât și decolteu, pe tenul curățat cu Apa micelară cu Acid Hialuronic. Se asociază în schema de îngrijire în funcție de nevoi cu Serul concentrat cu Acid Hialuronic, mai ales în cazul pielii sever uscate, deshidratate. Doar pentru uz extern!

Acest produs Gerovital H3 Evolution Crema antirid cu Acid Hialuronic 3% 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fixativ Texture Maker, 150ml, Sebastian Professional
Crema fluida invizibila anti-imperfectiuni cu SPF 50+ Pure Active, 40ml, Garnier
Pansament din alginat de calciu Sorbalgon 10cm x 20cm, 5 bucati, Hartmann
Ulei Bio Esential Extract de Vanilie (Vanilla planifolia), 10ml, Sonnentor
Herbalfett Balsam cu extract de Galbenele vitamina E si vitamina A, 250ml, Transvital
Sirop atusin, 150ml, Alevia
L-carnitin instant, 15 g, Redis
Sirop pentru tuse productiva Bronhoklir, 200 ml, Stada
Chilot elastic absorbant Active Classic, Medium, 30 bucati, Seni
chevron-right-circle