Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Acid acetilsalicilic 20 comprimate...

Acid acetilsalicilic 20 comprimate Helcor

Indicații terapeutice: Ca analgezic și antipiretic: - combaterea durerilor de intensitate slabă sau moderată, în cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare și periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree; - combaterea febrei. Ca antiinflamator: - combaterea fenomenelor inflamatorii în reumatismul poliarticular acut; - atenuarea inflamației articulare în poliartrita reumatoidă. Compoziție: Acid acetilsalicilic 500 mg Doze și mod de administrare: Comprimatele se administrează cu o cantitate suficientă de apă, de preferinţă după mese. Adulţi: Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează câte un comprimat Asaprin T, repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 ore. Pentru efectul antiinflamator se administrează 6 –8 comprimatepe zi, în administrare fracţionată, la intervale de 6 ore. Pentru efectul antiinflamator în reumatismul poliarticular acut se administrează 85 –100 mg/kg şi zi (fără a depăşi 3 g pe zi), fracţionat, la intervale de 4 –6 ore, timp de 20 –30 zile; în continuare se administrează 2/3 din doza de atac 10 –20 zile, apoi 1/2 -1/3 alte 30 –40 zile. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani: Administrarea pentru efectele analgezice şi antipiretice din cadrul afecţiunilor virale se face la indicaţia medicului şi sub stricta lui supraveghere. Adolescenţi: Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează câte 1/2 comprimatAșaprin T, repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 –8 ore. Avertizări: A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor. Sarcina şi alăptarea: Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament în timpul sarcinii.Nu utilizaţiAșaprin Tdacă sunteţi gravidă în ultimul trimestru de sarcină. În primele două trimestre de sarcină utilizaţi Așaprin Tnumai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru. În timpul alăptării utilizaţi Asaprin Tnumai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Asaprin Tnu influenţează capacitatea de a conduce vehiculeşi de a folosi utilaje.

Acest produs Acid acetilsalicilic 20 comprimate Helcor din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GNC BODY DYNAMIX WATER PILL 120 CAPSULE
Parasoftin sosete exfoliante, 1 pereche
Sirop natural de afine presat la rece, 250ml, Steaua Divina
Meloni Prosop pentru par cu nasture Go Bananas
Canpol Babies Panglica de Suzeta Bonjour Paris, roz 51/026, 1 bucata
PROSTENAL NIGHT 60 TABLETE
Menopauza Complex Natural, 30 capsule, AdNatura
Dr. Max Sampon cu cafeina, 250ml
Ceai Bio Sunatoare (Hypericaum perforatum), 50g, Sonnentor
chevron-right-circle