Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Detrix Forte Vitamina 5.000UI...

Detrix Forte Vitamina 5.000UI D3 60 capsule - 50% Reducere la al doilea produs

Compoziția sa, exclusiv alcătuită din vitamine și minerale naturale, asigură absorbția ridicată a produsului în organism și o eficineță ridicată în asimilarea și fixarea calciului. Conține Vitamina K2, Vitamina D3, Magneziu și Calciu din surse 100% naturale Asigură absorbția completă și corectă a Calcului prin asocierea cu Vitamina K2, Vitamina D3 și Magneziu Fără vitamine și minerale de sinteză Capsulă vegetală Beneficii Sustine sistemul imunitar Fortificarea sistemului imunitar Asigură funcționarea optimă a sistemului muscular Crește densitatea și rezistența oaselor Stimulează mineralizarea osoasă Protejează sistemul cardiovascular Crește absorbția de Calciu în sistemul osos și dinți Menține concentrația normală de Calciu în sânge Asigură absorbția completă a Calciului și a Fosforului în organism Asigură procesul normal de diviziune celulară Adjuvant în: Fixarea Calciului în organism când expunerea la lumina solară directă este scăzută Deficiențe imunitare Fixarea Calciului în organism când expunerea la lumina solară directă este scăzută Creșterea și dezvoltarea sistemului osos Afecțiuni ale sistemelor osteoarticular sau muscular: rahitism, osteoporoză, osteomalacie, decalcifiere, scăderea densității osoase, fracturi, crampe musculare etc. Calcificarea arterelor: ateroscleroză, boală arterială periferică (arterită) „Ciocuri de papagal” (excreșcențe osoase), depuneri de calciu pe țesuturile moi, calcificări la nivelul organelor interne (ficat, rinichi etc.) Reglarea tensiunii arteriale ridicates Depresie Anxietate Stres psihic Boli neurodegenrative: Parkinson, Alzheimer etc. Afecțiuni și interveții stomatologice

Acest produs Detrix Forte Vitamina 5.000UI D3 60 capsule - 50% Reducere la al doilea produs din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Macinis pentru laptic cu 8 cereale, 250g, Solaris
Creatina monohidrata fara aroma, 300g, OstroVit
Solutie Castelani fara fucsina, 25ml, Tis Farmaceutic
Sampon cu otet de mere ACV, 150ml, La'dor
Ulei de curatare XeraCalm Defi A.D., 400ml, Avene
Piatra Ponce, 1 bucata, Cupio
KLORANE BEBE CREMA NUTRITIVA COLD CREAM 40ML
DOPPELHERZ AKTIV IMUNOPROTECT 50 CAPSULE
Nazomer Prop spray nazal, 30 ml, Pro Natura
chevron-right-circle