Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Herbagetica TriphaLax 30 capsule

Herbagetica TriphaLax 30 capsule

Triphala reglează constipația și nivelul ph-ului din intestine, stimulează peristaltismul (mișcările musculare ale stomacului și intestinelor) eliminând reziduurile alimentare din organism. De asemenea, hrănește microbiomul intestinal și elimină toxinele din ficat susținând astfel digestia. - Efect blând laxativ - Reglează constipația - Reduce stările de balonare, flatulență - Susține funcțiile ficatului - Antioxidant, Antiinflamator, Antibacterian Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare nr. 15159/13.09.2021 Ingrediente: Extract 3:1 de Triphala (parti egale extrase din 3 mirobalani: Terminalia belerica, Terminalia chebula & Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri Mod de administrare: câte 2-3 capsule pe zi/ seara, chiar înainte de culcare, sau dimineața pe stomacul gol. Precautii: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic; A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Acest produs Herbagetica TriphaLax 30 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Revidox ADN x 28 cps Actafarma
FARMEC CREMA DEPILATOARE PENTRU PIELE SENSIBILA CU VANILIE 150ML
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint M8017 C2
Curatator pentru nas si urechi pentru bebelusi din silicon Albastru Bebon Angel BEB2001, 1 bucata, Reer
CUPPER CEAI ECO INFUZIE DE COACAZ NEGRU SI AFINE 20PLICURI X 2.5G
Eubiotic, 20 capsule, Labormed
Walmark Cartilaj de rechin Plus 740 mg x 100 de capsule
SENSIVIT SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Deodorant Athos Dinamic
chevron-right-circle