Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Klorane Balsam pentru par...

Klorane Balsam pentru par cu chinina si floare de colt 200 ml

Descurcarea este un pas esențial în obținerea unui păr frumos, iar părul obosit tinde să se rupă în timpul periajului. Destinat părului slăbit sau în completarea tratamentului împotriva căderii părului, acest balsam facilitează descurcarea în timp ce întărește părul pentru a reduce ruperea cauzată de periaj. Revitalizat, părul este mai ușor de coafat, iar structura lui este consolidată. -84% păr rupt prin periere *** Păr descurcat: 88% satisfacție **** Păr fortificat: 85% satisfacție **** ***Studiu în comparație cu un șampon normal ****Test consumator pe 73 de persoane timp de 36 de zile

Acest produs Klorane Balsam pentru par cu chinina si floare de colt 200 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon vegan Pro-Remedy Care, 1000ml, JOC
GNC MEN'S PROSTATE FORMULA 60 CAPSULE MOI
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4095/S/X 807
Nerkamin, 30 capsule, Olimp Labs
HARTMANN THERMOVAL KIDS FLEX TERMOMETRU
AVENE SUN CREMA MINERALA SPF50+ 50ML NEW
Ser Hydra Boost Paradise, 30ml, Sophieskin
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7178/G RCT
Echinacea cu propolis si vitamina C F170, 60 comprimate, Fares
chevron-right-circle