Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. SVR Cicavit+ balsam de...

SVR Cicavit+ balsam de buze 10 g

Balsam concentrat in activi reparatori si unt de origine vegetala pentru calmarea si repararea pe termen lung a buzelor. Textura bariera formeaza un film protector izoland impotriva agresiunilor exterioare, buzele se repara, sunt hranite si isi regasesc confortul. Efect reparator si de netezire 97%. Poate fi folosit si in cazul tratamentelor medicamentoase care usuca pielea ca: Roacutan, chimioterapie, tratamente pe baza de izotretinoina etc. Reparare accelerata. Contine complex micro-repair. 99% ingrediente naturale Activi reparatori – Polizaharida bogata in ramnoza care formeaza un film protector pe buze si impiedica aderarea bacteriilor patogene – Zaharuri prebiotice care actioneaza asupra microbiomului, reechilibreaza flora pielii stimuland dezvoltarea bacteriilor benefice 95% Activi hidratanti si nutritivi – ulei de ricin, ulei de migdale dulci, ulei de cocos, unt de shea si ceara de albine Utilizare Aplicati pe buze de cate ori este necesar. A nu se aplica pe buze sangerande. Testat dermatologic. Hipoalergenic.

Acest produs SVR Cicavit+ balsam de buze 10 g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai fiere si rinichi, 50g, Fares
Faith in Nature Gel de dus reparator cu Aloe vera, 400 ml
OptiFibre, 125g, Nestle
Niavis Turmeric Pulbere Ecologica Bio, 125g
Sampon natural cu extract de afine (1.9) Anti-Yellow, 250ml, Noah
ISLA MEDIC HYDRO+ CHERRY 20 TABLETE DE SUPT
Calciu Organic, 30 capsule, Herbagetica
URIAGE Xemose stick hidratare pentru buze, 4g
Crema hidratanta pentru ten normal Aromatherapie, 50ml, Academie
chevron-right-circle