Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Tonimer Lab Panthexyl Spray...

Tonimer Lab Panthexyl Spray nazal hipertonic 100 ml

Apă de mare, soluţie hipertonică sterilă, pentru îndepărtarea și fluidificarea mucusului din pasajele nazale. Indicaţii: Pentru tratamentul post-operator la nivelul sinusurilor Pentru a preveni otita medie acută datorată depunerii de mucus în urechea mijlocie Indicată pentru adulţi în cazul răcelilor cu suprainfecție microbiană, cum ar fi nazofaringită și sinuzită Compozitie: Fără conservanți. Fără gaz propulsor in contact cu produsul. Apă de mare, solutie hipertonică sterilă, îmbogățită cu Xilitol și Pantenol. Utilizare: De 3-4 ori pe zi, timp de 15 zile sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.

Acest produs Tonimer Lab Panthexyl Spray nazal hipertonic 100 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Coccorito Bavetica cu maneca lunga si buzunar, vulpe, 1 bucata
Ducray Anaphase Balsam Fortifiant 200 ml
Multiplicator restructurare par Sublime Cel Madre, 150ml, Alfaparf
Tonic cardiac, 60 comprimate, Dacia Plant
Mist de stralucire Style, 200ml, Rene Furterer
Chicco Physio Comfort Suzeta silicon, forma anatomica, 6-12 luni, roz
Masca pentru ten radiant cu extract de lamaie, 19g, Missha
Crema fata cu Retinol SPF30, 40 ml, Revuele
Creion de buze nr.03 Beauty, 5g, Gerovital
chevron-right-circle