Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Parodontax Complete Protection- Pastă...

Parodontax Complete Protection- Pastă de dinți , 75 ml

Conține 70% ingrediente active. Combinația unică de săruri minerale și extracte din plante de echinaceea, menta, salvie, smirna, mușețel și rathanie garantează eficiență și gustul caracteristic puternic, îndepărtând placa bacteriană și neutralizând efectul nociv, sporind rezistența naturală a gingiilor, împrospătând respirația, calmând țesutul iritat, grăbind vindecarea și, în final, închiderea rănilor.Marca Parodontax este furnizoare de paște de dinți cu efecte și caracteristici speciale. Ingrediente: Sodium Bicarbonate ,Aqua ,Glycerin,Hydrated Silica ,Sodium Lauryl Sulfate ,Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine ,Sodium Saccharin,Sodium Fluoride ,Titanium Dioxide ,Steviol Glycosides ,Limonene ,CI 77491

Acest produs Parodontax Complete Protection- Pastă de dinți , 75 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata cu protectie solara SPF50+ Velvet, 50ml, Frezyderm
ACM NOVOPHANE SAMPON ULTRA NUTRITIV PAR USCAT 200ML
Crema de zi Trio White XP SPF 50+, 40ml, Noreva
Ser pentru fata Soothing Infrared, 30ml, Skintegra
Spray cu acid hialuronic, Aqua Intense, 100 ml, Rilastil
Nutrisential Antiflu Tinctura antivirala,100ml
Unt de Shea Fair Trade Pur Inodor 100% Organic, 100ml, Soil
Ducray Elution sampon anti-recidiva, 400ml
Oxidant 6%, 150ml, Natural Kay
chevron-right-circle