Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Fares Ceai Mama si...

Fares Ceai Mama si bebe ,20 pliculete

Ingrediente: Fructe anason (Fructus Anisi), fructe de fenicul (Fructus Foeniculi), fructe de chimion (Fructus Carvi), urzica (Herbă Urticae), roiniță (Herbă Melissae), cimbrișor (Herba Serpylli), menta (Herba Menthae). Efect: Galactogog (stimulează secreția lactată). Recomandări: Ceaiul se va consuma de mame în timpul alăptării. Ingredientele ceaiului nu provoacă nici un disconfort bebelușului. Substanțele active care trec în lapte favorizează calmarea tulburărilor digestive ale micuțului, precum: colicile, crampele sau durerile abdominale. Contraindicații: La dozele recomandate nu se cunosc. Efecte secundare și interacțiuni: la dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10 minute acoperit. Mod de administrare: Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi.

Acest produs Fares Ceai Mama si bebe ,20 pliculete din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser concentrat imperfectiuni Teen Derm K Concentrate, 30ml, Isis Pharma
Crema pentru iritatii Dacoderm, 75ml, Dacia Plant
Vitamina C pura 100mg, 90 capsule, Esi Spa
Crema de zi pentru fermitate cu actiune tripla acizi hialuronici naturali & bakuchiol Bio, 50ml, Lavera
Balsam Beauty & The Olive Tree pentru par vopsit, 300ml, Olivia
Fluid matifiant pentru ten mixt, 50ml, Academie
Crema de protectie solara Pro-Balance Biotics, 50ml, Dr. Ceuracle
Ulei esential de brad balsamic Bio, 10ml, Ellemental
Paracetamol 500 mg 20 cp Helcor
chevron-right-circle