Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Parodontax Gums & Teeth...

Parodontax Gums & Teeth Extra Soft- Periuță de dinți

Periuta de dinti parodontax este conceputa pentru a ajuta la prevenirea problemelor gingivale prin periaj de 2 ori pe zi si pentru a usura periajul. Datorita capului mic si moale si perilor de doua lungimi diferite, aceasta periuta este blanda cu gingiile, dar dura cu placa bacteriana, care este una dintre principalele cauze ale problemelor gingivale. Periuta de dinti parodontax este prevazuta cu un maner de forma ergonomica ca sa o poti tine ferm in mana in timpul periajului. Pe partea din spate a capului periutei de dinti este un curatator moale pentru limba. Pentru a-l folosi, misca zimtii curatatorului in directie anterioara pe suprafata limbii.

Acest produs Parodontax Gums & Teeth Extra Soft- Periuță de dinți din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bioderma Pigmentbio crema de zi SPF 50 40 ml
Spirala cu jucarii senzoriale pentru bebelusi Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Isis - Teen Derm Alpha Pure, 30ml
Balsam demachiant cu carbune Take The Day Off, 125ml, Clinique
Legume cu orez si pui, incepand de la 4 luni, 125 g, HiPP
Ulei esential de Pin, 10ml, Solaris
Serum cu Citrus Unshiu + Tremella Fuciformis, 30ml, Mary and May
Pila pentru picioare Standard, 1 bucata, Mia Calnea
Gel colorant pentru barbati Perferct Negru Men, 1 bucata, Schwarzkopf
chevron-right-circle