Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Parodontax Gentle Clean Extra...

Parodontax Gentle Clean Extra Soft- Periuta de dinti

• Filamentele taiate drept cu capetele rotunjite; • Special conceputa pentru persoanele cu probleme gingivale sau care doresc sa previna aparitia acestora; • Delicata cu gingia si smaltul; • Cap activ de dimensiuni reduse; • Maner ergonomic cu insertii de cauciuc pentru o priza ferma in timpul periajului; • Filamente dense pentru curatare eficienta*; *prin periaj de 2 ori pe zi Cum actioneaza periuta parodontax Gentle Clean? Ofera un periaj eficient, avand capul activ redus si perii extra moi pentru a ajuta la protejarea dintilor si gingiilor. Manerul cu insertii de cauciuc nu aluneca din mana, ceea ce ofera o prindere ferma in timpul periajului; Pentru rezultate optime periati dintii de 2 ori pe zi! Cum alegem periuta de dinti? Cand trebuie sa alegeti o periuta de dinti, puteti tine cont de urmatoarele sfaturi: • Nu alegeti o periuta cu capul prea mare, nu va patrunde in locurile greu accesibile ale cavitatii bucale; • Nu alegeti o periuta cu perii foarte duri (hard); aceasta favorizeaza retractia gingivala si produce leziuni dentare de periaj; • Nu apasati foarte tare periuta in timpul periajului deoarece puteti rani gingiile. Daca aveti tendinta sa apasati foarte tare cand va periati dintii, alegeti o periuta cu peri moi. Important: • Schimbati periuta de dinti o data la 3 luni, deoarece se uzeaza si, in timp, se incarca cu bacterii. • Schimbati periuta dupa ce v-ati recuperat in urma unei raceli, infectii. Microbii pot ramane in periuta de dinti ducand la reinfectare. PARODONTAX Dintii sanatosi incep cu gingii sanatoase! Daca observi urme de sange cand iti periezi dintii sau folosesti ata dentara, poate fi un semn al afectiunii gingivale. Pastele de dinti parodontax sunt special concepute pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, pastele de dinti parodontax ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale.

Acest produs Parodontax Gentle Clean Extra Soft- Periuta de dinti din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de corp White Tea, 200ml, Sabon
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 8707 C3
GH3 Evolution Perfect Look Crema fermitate contur ochi - 2930, 15 ml
Gel pentru mucozitatile cavitatii bucale Jalosome Oral, 20 plicuri, Naturpharma
ASPASIA 40+ 126 COMPRIMATE
Tantum Verde 0.3% spray bucofaringian 15 ml
Ialoclean spray oral, 30 ml
Ceai negru, Masala Chai, 25 plicuri, Basilur
Set tetine din silicon super fin 3 luni+ Baby, 2 bucati, Minut
chevron-right-circle