Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Pediakid Probiotic x 60...

Pediakid Probiotic x 60 jeleuri

Tulpini probiotice special selecționate pentru a re-echilibra flora intestinală, fiecare gumă conține 500 milioane de fermenți lactici Lactobacillus casei – 200 milioane Lactobacillus acidophilus – 150 milioane Lactobacillus plantarum – 100 milioane Streptococcus thermophiles – 50 milioane Vitamina C – suc concentrat de lamâie Beneficii: Consolidarea florei intestinale Sprijinirea apărării naturale a organismului Asigură confortul digestiv Gumele pot fi administrate in paralel cu pastilele ( tratament cu antibiotice, fara a mai astepta administrarea dupa antibiotic ) – recomandare administrare 1 guma la fiecare antibiotic Sfaturi de utilizare: Incepand cu varsta de 3 ani- 1 guma pe zi. 60 de gume masticabile

Acest produs Pediakid Probiotic x 60 jeleuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara pentru demachere cu Vitamina C, 100ml, Evoluderm
BEBBLE Gel gingival, 20 ml
Cerave SA crema hidratanta si exfolianta 177 ml
DVR Pharm Tamaie Sacra ulei esential integral, 5ml
Rezerva sampon tratament anti-matreata uscata Dercos, 500ml, Vichy
Lysaskin Atolys, 200 ml
Fizzy Signature Brown 30 de purtari 2 lentile/cutie
Elmex pasta de dinti copii 0-6 ani, 50ml
Diabecon x 60 tablete, Himalaya
chevron-right-circle