Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Censton, 60 capsule

Censton, 60 capsule

Contribuie la: - Imbunătățirea memoriei, a capacității de concentrare și învățare; - Accelerarea procesului de cunoaștere prin concentrarea atenției și dezvoltarea capacității de înțelegere, prelucrare, analiză, sistematizare și reținere a informațiilor (școlari, elevi, studenți); - Echilibrarea activității nervoase cu efect de diminuare a oboselii mentale și de limpezire a gândirii (muncă/studii); - Îmbunătățirea metabolismului celular neural în leziuni cerebrale hipoxice, toxice, traumatice sau involutive, ameliorând simptomele provocate de afecțiuni ale nervilor cranieni V, VII și VIII în: nevralgia facială de trigemen sau postherpetica (Herpesul zoster), slăbiciunea nervilor faciali (paralizia Bell), deficiențe de auz, percepții auditive nedorite (tinitus); - Îngrijirea suferinzilor de boli neurodegenerative prin ameliorarea simptomelor: pierderea memoriei, scăderea puterii de concentrare, dificultăți la nivel lingvistic, dezorientarea; - Potențarea procesului de recuperare după AVC; - Prevenirea îmbătrânirii premature, dând flexibilitate gândirii și netezind “ideile fixe” din perioada de senescentă. Ingrediente: Extracte de Bacopa monnieri, Convolvulus pluricaulis, Terminalia chebula, Achyranthes aspera, Tinospora cordifolia, Asparagus racemosus, Nardostachys Jatamansi, Celastrus paniculatus, Acorus calamus, Embelia ribes.

Acest produs Censton, 60 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

128.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Nutrof total x 30cps.
Sapun Lichid cu aloe vera si castravete, 500ml, Dr. Soleil
Peeling corporal hranitor cu extract de migdale Power of Plants, 175ml, Lirene
Suzeta fosforescenta din latex cu tentina rotunda pentru +0 luni Colour Glow Black, 1 bucata, Bibs
Musli mix, 150g, Solaris
RESPISUN 24UNIDOZE X 4ML
Rezerva gel de dus cu mango si coriandru, 600ml, Yves Rocher
Costum medical alb unisex, Model Activity - XXL
Biscuiti vegani cu aloe vera si spirulina, 40g, Rusani
chevron-right-circle