Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Arnigel 120g

Arnigel 120g

Compozitie: Substanța activă este Arnica montana TM. Un gram de gel conține 70 mg de Arnica montana TM. - Celelalte componente sunt: carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10 %, etanol 96 % (v/v), apă purificată. Doze și administrare: Unguent: local de 2-3 ori pe zi. Intraocular: Chirurgie oftalmologică: preoperator, câte 1 pic. la 30 min. în cele 3 ore premergătoare operației; postoperator, 1 pic. x 3/zi. Inflamații posttraumatice: 1 pic. x 3-4/zi. Contraindicații: Nu utilizaţi ARNIGEL: - dacă sunteţi alergic la Arnica montana sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament - la nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau rănilor; a se evita contactul cu ochii; - dacă pacientul este un copil cu vârsta de sub 1 an.

Acest produs Arnigel 120g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser Yoghurt, 30ml, Korres
Balsam pentru par cu extract de musetel, 200ml, Plant Activ
Crema contur ochi cu efect de umplere 12 HA Densifying Grad 3, 15ml, Fillerina
Ulei esential pur de chiparos (cupressus sumpervirens), 10m, Sabio
Pasta vegetala tartinabila din linte rosie cu ardei picant VegieLife, 100g, SanoVita
Ulei de masaj tonifiant, 475ml, Sabio
Ulei de dus bio pentru piele sensibila cu seminte de struguri, 380ml, Coslys
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1469 01B
Gel cu extract de gheara dracului, 250 ml, Transvital
chevron-right-circle