Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Krauter Deo Roll On-...

Krauter Deo Roll On- Antiperspirant cu Musetel si Rozmarin, 50 ml

Se aplica zilnic, ori de cate ori este nevoie, pe pielea curata un strat subtire. A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare.Se aplica un strat subtire pe pielea curata si uscata. Pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila. Ingrediente: Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Triethyl Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene. *ingredients from biologically controlled environments.

Acest produs Krauter Deo Roll On- Antiperspirant cu Musetel si Rozmarin, 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam de par Sheer Silver, 1000ml, Maria Nila
Spray deodorant pentru picioare 24h, 150ml, Efasit
SECOM ALLER CARE SIROP 118.5ML
L'Erbolario Gel de dus pentru maini si corp 3 Rosa Editie Limitata 059, 490ml
Sare de baie pentru picioare SheFoot, 55g, SheCosmetic
Emulsie de corp pentru piele uscata si foarte uscata Proxera, 400ml, Bionike
Alevia Vitamine si Minerale Junior, 30 comprimate
Lansinoh Pachet biberon 2*160ml
Vitamina C 1000 mg 30 comprimate filmate Balkan Pharmaceuticals
chevron-right-circle