Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Bioderma Sensibio Defensive 40...

Bioderma Sensibio Defensive 40 ml

Proprietăți: pielea sensibilă poate avea una sau două surse: sensibilitatea naturală datorată disfuncției biologice (moștenire genetică) și sensibilitatea indusă de factorii de mediu și stilul de viață.TEHNOLOGIA DEFENSIVE, dezvoltată de centrul de cercetare Bioderma acționează asupra ambelor tipuri de sensibilitate. Are acțiune antioxidantă și de protecție*, acțiune de întărire a funcției de barieră și o acțiune de calmare. Textura lejeră și proaspătă, se absoarbe rapid și lasă pielea suplă și confortabilă. Sensibio Defensive este recomandat pentru pielea normală și/sau mixtă. Toleranță foarte bună. Testat sub supraveghere dermatologică. Formulă neparfumată. Rezultate:pieleaestecalmatăinstant,protejată și hrănită. Sensibilitatea pielii este redusă pe termen lung și devine mai rezistentă la agresiunile zilnice. Calitatea vieții pentru pacienții cu pielea sensibilă este îmbunătățită. Utilizare: Se aplică dimineața și seara, pe faţă și pe gât, după ce pielea este curăţatăcu un produs de igienă Sensibio. Bază bună de machiaj. ECOBIOLOGIA stă la baza filosofiei BIODERMA. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta

Acest produs Bioderma Sensibio Defensive 40 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

78.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dischete demachiante rotunde, 120 bucati, Bella
Salviasept Acut, fara zahar, 12 comprimate, Zdrovit
Iarba de grau pulbere bio, 150g, Dragon Superfoods
Apa micelara bifazica pentru ochi si buze Sensibio H2O, 125 ml, Bioderma
Alcool mentolat 1% Vitalia, 40g, Vitalia
Pasta de dinti Lasting Flawless, 75 ml, Pearl Drops
Sampon Alphacade PSO, 200ml, Item
BIODERMA SENSIBIO FORTE CREMA 40ML
Crema protectie solara pentru copii SPF 50 H3 Derma+ Sun, 100 ml, Gerovital
chevron-right-circle