Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. GNC Milestones Kids 4-12...

GNC Milestones Kids 4-12 ani Probiotic cu aroma naturala de Capsuni, 30 capsule

GNC Milestones™ Probiotice Masticabile contin 12,5 miliarde de culturi active LAB4. Acest amestec brevetat, contine 2 tulpini de Lactobacillus si 2 tulpini de Bifidobacterium, amestec ce a fost studiat clinic pe nou-nascuti. In studiul clinic, au fost adiministrate 10 miliarde de CFU de probiotice LAB 4B la 220 de femei insarcinare in ultimul trimestru de sarcina. Dupa ce au nascut, acelasi probiotic LAB 4B a fost administrat direct si sugarilor pana la varsta de 6 luni. Rezultatele au demonstrate ca probioticele LAB 4B au fost foarte bine tolerate atat de mame, cat si de bebelusi. Beneficii: Formula completa cu 4 tulpini de probiotice studiate clinic ce ofera suport digestiv si imunitar; Contine 200mg de FOS (fructo-oligo-zaharide), prebiotice ce ajuta dezvoltarea florei intestinale si mentinerea sanatatii intestinale; Imbunatatit cu vitamina C pentru suport imunitar; Eficienta garantata pana la data de expirare; Nu necesita refrigerare; Nu contine: gluten, lactoza, zahar, indulcitori artificiali, arome artificiale, fermenti. Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati o tableta masticabila zilnic. Pentru rezultate maxime, administrati zilnic conform indicatiilor.

Acest produs GNC Milestones Kids 4-12 ani Probiotic cu aroma naturala de Capsuni, 30 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

162.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare copii Ray-Ban Aviator Junior RJ9506S 223/71
Gel de curatare fata si maini Night in Tangier, 280ml, L'Erbolario
Linex Baby, 8 ml, Sandoz
Crema cu efect de lifting pentru zona ochilor, 14ml, Yves Rocher
Creion pentru sprancene Micro Precise 02 - Light Brown, 0.05g, Essence
ClinSin Spray nazal 30 ml
Vizik picaturi pentru ochi iritati si rosii, 10 ml, Zdrovit
Apivita Masca de par hidratanta, 200ml
Tratament Corector Riduri - Ochi, Buze, Frunte
chevron-right-circle