Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Canah Shake proteic de...

Canah Shake proteic de cânepă ECO FIT Hemp Up, 300 g

Este un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, care se prepară INSTANT. Beneficii: Bogat în proteine (25g), ce contribuie la menținerea și la creșterea masei musculare Bogat în fibre (38g), care ajută la accelerarea tranzitului intestinal Bogat în minerale (Zn, Mg și Fe) și vitamina E Magneziul și Fierul contribuie la reducerea oboselii și a extenuării. Fierul contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina E și Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fără gluten, Fără zahăr adăugat O porție de 30g oferă 9g proteină, 11g fibre, 2mg Zinc, 147mg Magneziu, 4mg Fier și 4g carbohidrați. Prin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeni. Mod de administrare: Instant. Amestecă în blender 2 linguri (30gr) de Shake proteic de cânepă ECO FIT Hemp Up 300 g cu 250ml de apă, suc sau băutură vegetală. La nevoie poți adăuga miere sau alt îndulcitor natural. Consumă-l la micul dejun sau după un antrenament. Păstrează produsul Shake proteic de cânepă ECO FIT Hemp Up 300 g în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

Acest produs Canah Shake proteic de cânepă ECO FIT Hemp Up, 300 g din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

IDEAL COLLAGEN ELASTINA LOTIUNE TONICA 250ML
Spuma pentru picioare hidratanta 10% uree, 75ml, Feet Calm
Rame ochelari de vedere barbati Arnette AN7224 2753
Jucarie din plus inel cu margele Gaina Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
POLYGEMMA nr. 13 Piele detoxifiere, 50 ml
Batoane din curmale si mere Goodies +12 Bio, 6 x 17g, Organix
Deodorant Profumo d'Intesa Lolita, 100ml, Malizia
HIPP ULEI DE CORP 200ML
INOCELL 60 CAPSULE
chevron-right-circle