Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ceta Sibiu Crema de...

Ceta Sibiu Crema de maini cu extract de galbenele si fosfolipide, 50 ml

Pregătită și preparată aparte, împletind tehnologia modernă cu esența vindecătoare a plantelor tradiționale românești, am obținut o cremă unică în care biocompatibilitatea fosfolipidelor esențiale sănătății pielii se îmbină cu ACȚIUNEa calmantă, cicatrizanta și regenerantă a gălbenelelor. Pielea uscată a mâinilor se repară, devine catifelată, moale și fină fără a fi grasă iar hidratarea instanță persistă chiar și după spălare. Compoziție Aqua, Glycine Soja Oil, Glycerin, Stearic Acid, Petrolatum, Cera albă, Cetearyl Alcohol- Alcohols 30/70, Calendula Officinalis, Behenyl Alcohol (and) Glyceryl Stearate (and) Lecithin (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexyl-glycerin, Tocopheryl Acetate Sodium Benzoate, Perfum UE/ Fragrance US. Prezentare: 50 ml

Acest produs Ceta Sibiu Crema de maini cu extract de galbenele si fosfolipide, 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Lucetti 2720 C1
Crema dermoreparatoare H3 Derma+, 50 ml, Gerovital
Maria Med Sirop pentru calmarea tusei 100 ml Apipharma
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8440 C4
Biberon cu tetina NaturalWave, 240 ml, Lansinoh
Rame ochelari de vedere dama Michael Kors MK4094U 3005
Lubrifiant Warming, 50ml, Durex Play
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 200 (transparent)
Musli bio crocant cu 2 feluri de ciocolata, 375g, Favrichon
chevron-right-circle