Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. KarboKebene Carbune Activat 250mg,...

KarboKebene Carbune Activat 250mg, 20 comprimate

Proprietati: - se recomanda in caz de balonare, flatulenta sau in caz de consum exagerat a bauturilor alcoolice si a produselor alimentare; - retine la suprafata sa gazele, favorizând eliminarea lor; - carbunele activat are proprietatea de adsorbţie neselectivă a majorităţii tipurilor de: toxine exo şi endogene, bacteriilor, produselor alimentare alterate, sărurilor metalelor grele, gazelor, alcaloizilor şi compuşilor chimici; - cărbunele activ nu se absoarbe din tubul tractului digestiv, nu provoacă iritarea mucoaselor și se elimină ușor prin fecale împreună cu toxinele. Ingrediente active: Carbune activat 250 mg. Mod de administrare: Cate 2-4 comprimate inainte si dupa masa sau la nevoie. A se utiliza cu 2 ore înainte sau la 2 ore după consumul de alte suplimente alimentare sau medicamente.

Acest produs KarboKebene Carbune Activat 250mg, 20 comprimate din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie fluida Water Touch Fluid hidratare SPF30 SUN SYSTEM, 50 ml, RILASTIL
Pudra 03, 25g, Clinique
Tinctura Menstrofit cu Vitex, 50 ml, Steaua Divina
Fitonasal Spray Pediatric 125ml
Crema de noapte cu Acid Hialuronic Elements of Nature, 50ml, Dr.Grandel
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 8709 C3
Durex Vibrator Intense Pure Fantasy, 1 bucata
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi ASD1017 C3
Lotiune bifazica protectie solara SPF50, Fotoprotector Hydro, 200ml, Isdin
chevron-right-circle