Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vichy Capital Soleil Lapte...

Vichy Capital Soleil Lapte protectie SPF 50+ EcoTube, 200ml

Noul LAPTE PENTRU PROTECTIE SOLARA CONCEPUT ECOLOGIC pentru fata si corp este formulat cu sistemul de filtre cu spectru larg Meroxyl, ce ofera o protectie foarte ridicata SPF 50+. Imbogatit cu Acid Hialuronic, ofera 24h de hidratare. Hipoalergenic si testat dermatologic pe tenului sensibil, formula sa ofera siguranta si toleranta optima. Formulat sustenabil, de la ambalaj, pana la formula. Testat in conditii de viata marina. SPECTRU LARG UVA + UVB VERY HIGH PROTECTION HIDRATARE 24H PROTEJEAZA CALITATEA PIELII. Pentru persoanele ce isi doresc o protectie solara ridicata pentru ten si pentru corp. Formula hipoalergenica. Testat dermatologic pe pielea sensibila. Respect pentru viata marina. Ingrediente: Apa Vulcanica Vichy si Acid Hialuronic + Filtre UV TOLERANTA SI SIGURANTA OPTIMA Noul produs, Capital Soleil LAPTE DE PROTECTIE CONCEPUT SUSTENABIL, este hipoalergenic si testat sub control dermatologic pe pielea sensibila. Este potrivit atat pentru fata, cat si pentru corp. Pentru toata familia. SENZORIALITATE RIDICATA. Fara compromisuri asupra senzorialitatii: textura LAPTELE SOLAR CONCEPUT SUSTENABIL nu lasa urme albe, este rapid absorbita si are un parfum placut, conceput sustenabil.

Acest produs Vichy Capital Soleil Lapte protectie SPF 50+ EcoTube, 200ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun facial cu carbune activ si minerale marine, 130g, Sabio
NUTRICOLOR NB00640 VOPSEA PAR 6.40 COOPER CURRY 140ML
Plasturi curatare puncte negre Pore Strips, 6 bucati, Biovene
HOFIGAL MOMORDICA CHARANTIA 40 COMPRIMATE
ACADEMIE AROMATHERAPIE ULEI HIDRATANT PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN 30ML
Manusi HartMann Peha-Soft Nitrile FINO M x 10 buc/cutie
Cereale cu 30% proteina fara zahar low-carb gluten free si vegane Scortisoara, 250g, Mr. Iron
ZDROVIT FEMINOST 56 COMPRIMATE FILMATE
Tensiometru pentru brat semi-automatic manseta marimea M-L PRO-30, 1 bucata, B.Well
chevron-right-circle